Fra 1. januar 2020 lancerede jeg og mine to brødre kassebil.dk. Vores vision er at det skal være lettere for Danmarks befolkning at lease en varebil. Vores hjemmeside er vores butik, og i vores butik kan alle beregne og konfigurere en varebil. Vi vil gøre alt gennemsigtigt og tilgængeligt. Vores vision går videre end dette, og når tiden er rigtig udvider vi til firmabiler. I første omgang omgang er det vigtig for os at løre alt hvad der er at lære om varevogne og hvordan man leaser dem. Det har været en lang process, og processen er stadig i startfasen.

I begyndelse henvendte vi os til en lang række forhandlere og banker. Vi havde arbejdet på vores hjemmeside i et stykke tid, og var nu klar til at få nogle vare på hylderne. Responsen hos forhandlerne var blandet. Nogen så muligheden for at sælge flere biler, hvor andre ikke havde lyst til at blotte sig. Det sidste har jeg stadig svært ved at forstå. Hvorfor ikke lægge alt frem for kunden og bare være ærlig? Det endte med at vi fik 4 bilmærker med om bord. Vi kunne sikkert gå få flere, men det var en god start. Siden da er der sket en masse. Vi udvikler os, og retninger skifter. Det helt normalt i en ny virksomhed.

Vores hjemmeside er bygget det der hedder nuxt. Nuxt er det samme system som netflix er bygget i. Det hele basere sig på javascript. Det fungere ligesom en bog. Når du indlæsser siden, indlæses hele siden. Det vil sige at du kan bladre frem og tilbage uden at siden skal genindlæses. Det et nyt system som ikke mange bruger, og det er svært at bygge i, men det er godt nok smart.

Hvordan er det at være inværksætter? Det har sine udfordringer. Økonomisk, familie. På rigtig mange fronter. Banken synes man nærmest er sindsyg. Venner og familie køber og køber, og du har ikke ingen penge.. Hvis du bruger tankekapacitet på at tænke hvad alle andre tænker, kommer det til at gå dig rigtig dårligt. Det skal man lukke ude. Op i røven hvad folk og samfundet tænker. Du skal tro på dit projekt, og arbejd hårdt. Alt andet betyder ingenting.