Ford Transit Custom Leasing

Byg din egen Ford Transit Custom leasingaftale, og få den bedste pris .

 • Inkludere service- og vedligeholdelsesaftale samt brændstofskort
 • Stort udvalg af populære varianter
 • Levering til døren direkte fra fabrikken

Ford Transit Custom Trend

Bestselleren inden for Ford Transit Custom. Med denne udstyrsmodel vil du ikke gå galt i byen. Den indeholder nemlig alt det nødvendige for, at du får en lettere arbejdsdag.

STANDARDUDSTYR

Prisen starter fra

1.810DKK
Service inkluderet

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

Column 1 Column 2 Column 3 Column 4 Column 5 Column 6
Column 1 Value Column 2 Value Column 3 Value Column 4 Value Column 5 Value Column 6 Value
Column 1 Value 2 Column 2 Value 2 Column 3 Value 2 Column 4 Value 2 Column 5 Value 2 Column 6 Value 2
Column 1 Value 3 Column 2 Value 3 Column 3 Value 3 Column 4 Value 3 Column 5 Value 3 Column 6 Value 3
Column 1 Value 4 Column 2 Value 4 Column 3 Value 4 Column 4 Value 4 Column 5 Value 4 Column 6 Value 4
Column 1 Value 5 Column 2 Value 5 Column 3 Value 5 Column 4 Value 5 Column 5 Value 5 Column 6 Value 5
Column 1 Value 6 Column 2 Value 6 Column 3 Value 6 Column 4 Value 6 Column 5 Value 6 Column 6 Value 6

Ford Transit Custom Limited

Denne udstyrsmodel er for dem der ønsker lidt mere. Her får du lidt ekstra – bl.a. Xenon forlygter og 16” alufælge.

Bygget over Trend

 • Indfarvet bagkofanger
 • Indfarvede dørgreb
 • Indfarvede spejlhuse
 • Indfarvede sidelister
 • LED lys i varerum
 • Passager airbag
 • SYNC 2,5 og 8″ touchscreen
 • Apple CarPlay
 • Udsynspakke
 • Varerumsbeklædning, sider
 • Xenon forlygter
 • 16″ alufælge

Prisen starter fra

1.810DKK
Service inkluderet

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

Column 1 Column 2 Column 3 Column 4 Column 5 Column 6
Column 1 Value Column 2 Value Column 3 Value Column 4 Value Column 5 Value Column 6 Value
Column 1 Value 2 Column 2 Value 2 Column 3 Value 2 Column 4 Value 2 Column 5 Value 2 Column 6 Value 2
Column 1 Value 3 Column 2 Value 3 Column 3 Value 3 Column 4 Value 3 Column 5 Value 3 Column 6 Value 3

Hvilke fordele har jeg ved leasing af en Transit Custom?

Kunne du tænke dig en pålidelig varevogn, der også lige har dét ekstra med klassens bedste varerum? Med leasing af en Ford Transit Custom får du en raffineret varevogn, der giver dig mere motorkraft og samtidig imødegår emissionsstandarder. Kassebil.dk giver dig muligheden for at skræddersy din helt egen leasingaftale. Ford Transit Custom er den mest populære varebil i 2019, hvilket gør den til et oplagt valg for enhver erhvervsdrivende med behov for en varebil.

Når du leaser en Ford Transit Custom, får du en varevogn, der er én af de bedste i sin klasse. Det skyldes, at den ikke sparer noget sted – hverken på funktionalitet, pålidelighed, komfort, robusthed eller konstruktion. På den måde er alt det essentielle for en god hverdag og en god følgesvend prioriteret og forbedret, mens det overflødige er skåret fra. Hvordan kan vi bevise, at denne varebil er blandt de bedste på markedet? Jo, tallene taler for sig selv. Varevognen var nemlig den mest solgte i 2019, med mere end dobbelt så mange salg, som nummer 2. Er du interesseret i at dykke mere ned i tallene, kan du tjekke Dansk Bilstatistiks hjemmeside her.

Når du skal vælge en ny varebil, er der mange overvejelser og mulige modeller. Vi sigter mod at gøre leasingen af Ford Transit Custom så gennemsigtig som mulig for dig, men der er altid mange andre faktorer, du bør overveje.

Fodele ved at lease en Ford Transit Custom:

 • Et varerum på 6 til 8,3 kubikmeter. Afhængigt af hvilken variant, du vælger. Det svarer til, at du kan have hele tre europapaller i lastrummet. Samtidig får du en meget let adgang til varerummet via en stor skydedør på 1030 mm og dørstoppere, der gør det nemmere med af- og pålæsning. Derudover får du også lav indstigningshøjde og bagdøre med åbningsmuligheder op til 180 grader, som også gør transporten af gods så skånsom og nem som muligt.
 • Vælg mellem økonomiske motorer. Der både yder den nødvendige kraft og er skånsomme mod miljøet. Det drejer sig om dieselmotorer på mellem 105 hk og 185 hk, der alle har et lavt forbrug, men hvor de stærkere varianter vil passe bedre til de meget tunge læs. Du får derudover også ved alle varianter nogle brændstofbesparende teknologier som eksempelvis Auto-Start-Stop.
 • Vær forbundet med SYNC 3. SYNC 3 er en 8 tommer touch screen, der kan integreres med din smartphone. På den måde kan du både aktivere apps, navigation og musik med talekommandoer samt få dine beskeder læst højt.
 • Tip top sikkerhed. Med systemer, der er lavet specifikt for at tage højde for Ford Transit Customs størrelse. Ford har eksempelvis installeret sensorer, der gør det nemmere at bevare dækkene på jorden selv med et højt tyngdepunkt, og det gælder i høj grad også ved kraftig sidevind.
 • Anvend varebilen til alle typer af erhverv. Eksempler herpå kunne være til murere, tømrer, snedkere, elektrikere, malere eller lignende erhverv. Varevognens rummelige midte er oplagt til at transportere både stort og småt og gør det muligt, at have alt det nødvendige med, når man skal arbejde ude.

Information og gennemsigtighed

Har du brug for yderligere information om varevognen, anbefaler vi at du tjekker producentens hjemmeside. Her kan du også finde en oversigt over alle muligheder for ekstraudstyr. Hvis du ønsker at tilkøbe fabriksmonteret udstyr, som vises på producentens prisliste, så tilbyder vi også det, og du vil derfor få et skræddersyet leasingtilbud baseret på dine behov. Derudover tilbyder vi også eftermonteret udstyr, såsom reolsystemer fra Sortimo.

Når du skal vælge en ny varebil, er der mange overvejelser og mulige modeller. Vi sigter mod at gøre leasingen af Ford Transit Custom så gennemsigtig som mulig for dig, men der er altid mange andre faktorer, du bør overveje.

Erhvervsleasing af en Ford Transit Custom giver dig derfor mange fordele, og vi har slet ikke plads nok til at nævne dem alle her. Noget af det vigtigste er dog også, at du altid kan regne med en Ford Transit Custom i din hverdag, fordi den er en gennemarbejdet kassebil.

Hvad får jeg ved at lease en Ford Transit Custom hos Kassebil.dk?

Du får en aktuel pris på en aftale, du selv yderligere kan skræddersy. Vi mener, at en god handel altid sker på basis af tillid og troværdighed. Vores mål er derfor at gøre det så simpelt og gennemskueligt som muligt at handle med os. Det, synes vi, er ordentlighed og god virksomhed.

Skal du have tilføjet yderligere fabriksmonteret udstyr eller eftermonteret udstyr, så vil det blive tilføjet til dit tilbud ved kontakt. Vi vil således tilstræbe os efter at levere dig et konkret og skræddersyet tilbud inden for 24 timer, selv i weekender.

Vi går op i gennemsigtighed, og derfor kan du altid finde din samlede pris på vores hjemmeside – uden skjulte gebyrer og ubehagelige ekstraregninger.

Se også vores andre modeller af varevogne fra Ford; Ford Transit Van og Ford Transit Connect.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisen på leasing af en Ford Transit Custom?

Hos Kassebil.dk tilbyder vi leasing af en Ford Transit Custom fra kun 1810,- pr. måned. Du kan beregne din konkrete pris ved hjælp af vores prisberegner. Vælg din variant og tilføj dit ekstraudstyr efter behov. Herefter vil du blive præsenteret for en pris. Har du behov for yderligere udstyr, tilføjes det ved at kontakte os.

Hvad er udbetalingen på en Ford Transit Custom?

Blandt de få i markedet tilbyder Kassebil.dk en lav udbetaling fra 0,- kr. på leasing af en Ford Transit Custom. Det er naturligvis nødvendigt, at du bliver kreditgodkendt, før at en endelig aftale kan indgås. Hvis du er i tvivl, om dit regnskab er stærkt nok, kan du altid kontakte os, så kan vi vurdere dit regnskab, før vi søger en kreditgodkendelse. Ved et stærkt regnskab er det bestemt muligt at undgå en udbetaling, dog kan det være svært at opnå 0 kr. i udbetaling ved et svagt regnskab.

Hvor lang leveringstid er der på en Ford Transit Custom?

Leveringstiden på en Ford Transit Custom kan variere. Er du interesseret i en speciallavet, kan der være helt op til 3 måneders levering. Dog oplever vi ofte leveringstider på kortere end 6 uger, og ved populære biler oplever vi ofte, at der står en i landet som kan straksleveres.

Spørgsmål vedr. Ford Transit Connect

Jeg kan ikke finde den rigtige variant:

Vi har ikke alle varianter på. Kontakt os, hvis du ønsker et tilbud på en bestemt variant.

Hvor lang er leveringstiden?

Det kommer an på om bilen er på lager. Er den allerede i landet går der ca. 14 dage.

Hvis bilen skal fremstilles, kan der gå op til tre måneder.

Kan du ikke vente 3 måneder, kan du enten leje en bil eller lease en næsten tilsvarende bil, der står i landet.

Kan jeg få et tilbud?

Ja og nej. Priserne på beregneren er allerede flådepriser. Dvs indkøbspris. Du kan selv beregne din leasingpris.

På enkelte bilmærker kan vi skræddersy en finansiel leasing, så restværdien passer til dit ønske

Kan jeg prøve bilen?

Nej, ikke hos os. Vi anbefaler dog at du prøver bilen hos en forhandler, og beregner din pris hos os.

Vi er typisk billigere end forhandleren, da vi ikke har samme omkostningsniveau. Bilen er den samme.

Kan jeg blive kreditgodkendt?

De fleste kan godt blive kreditgodkendt. Bortset hvis du står i RKI.

Er du nyopstartet kan det ske at banken gerne vil have en større udbetaling.

Hvad med ekstraudstyr?

Du kan allerede tilføje ekstraudstyr inde på den enkelte variant. Finder du ikke det udstyr du ønsker, kan vi lave tilbuddet manuelt.

Hvor bor i?

Vi bor i Roskilde, men vi har kun et kontor uden biler. Vores platform er formidling af biler til billige priser.

Alternativer til Ford Transit Custom

Kontakt formular